
מקנה תעודת עוזר טבח מטעם מלון דיוויד אינטרקונטיננטל ופותח אפשרות להשתלבות עתידית בעבודה במלון.
קורס טבחות ומשק מתקיים במטבחים השונים ובמשק במלון דיוויד אינטרקונטיננטל בתל אביב.
הקורס משותף לצוות המלון-אגף משאבי אנוש ושף המלון וצוות בית הספר.
צוות בית הספר מלווה את התלמידים כל יום.
הקורס הינו מעשי ועיוני.
במסגרת הקורס נלמדים תכנים עיוניים תכנים מתוך עולם הטבחות כגון תזונה, גוף האדם, סוגי מזון, סוגי בישול.
ההתנסות המעשית מתקיימת במטבחים השונים של המלון ובענפי המשק.
הקורס מתקיים שלוש פעמים בשבוע התלמידים אוכלים ארוחת בוקר וצהריים עם יתר העובדים במלון.
